Op zoek naar verzekering voor export auto?

verzekering voor export auto
Groene kaart bestellen VWE.
Deze verzekering bieden we aan via verzekeraar a.s.r. een zeer betrouwbare verzekeraar. Bekijk hier de algemene voorwaarden. Direct een Groene kaart bestellen? Het kan heel gemakkelijk online! Prijzen inclusief assurantiebelasting. Aanhangwagen, caravan of oplegger 6900., Bestel direct online de Groene kaart via onderstaand aanvraagformulier. Na de betaling via iDeal verzenden we de Groene kaart zo snel mogelijk. Bij bestellen op werkdagen voor 16.00 uur leveren we de Groene kaart nog dezelfde dag aan bij PostNL! LET OP: Om in aanmerking te komen voor een tijdelijke Groene kaart dient het voertuig aangemeld te zijn voor export.
gratis auto verkoop sites
Voertuig exporteren? Verzekeren met Groene kaart GWK Travelex.
Groene kaart auto export. U wilt een voertuig exporteren? Houd er rekening mee dat ook exportvoertuigen WA verzekerd dienen te zijn. U kunt uw exportvoertuig tijdelijk verzekeren met de Groene kaart. Dit internationale verzekeringsbewijs heeft een WA dekking en is 15 dagen geldig. Om een Groene Kaart te verkrijgen neemt u de volgende zaken mee.: Het kentekenbewijs, transitokenteken of het kentekenbewijs Deel II bij uitvoer. Geldig legitimatiebewijs van de bestuurder. Groene Kaart voertuig cat. De tarieven van de Groene Kaarten voor de overige voertuigcategoriën zijn bij onze vestigingen op te vragen.
verzekering auto vergelijken
Groene kaartverzekering Gio Klassieker Verzekering.
De verzekering wordt afgesloten voor import en export. Na 15 dagen vervalt automatisch de dekking. De WA verzekering geeft geen dekking voor schades aan de auto zelf. Wilt u uw auto uitgebreider verzekeren dan alleen WA dekking, dus ook Casco WA Casco All Risk dan dient u voor het Casco gedeelte een aparte verzekering af te sluiten.
gratis auto verkopen

Contacteer ons